Cuma, Mayıs 30, 2008

hadi bakalım kolay gelsin bana

Zaman zaman kendimi hiç kimsem yokmuş gibi hissediyorum. Yine öyle zamanlardan birindeyim bu aralar. Neden sürekli insanları kırmamak isterken insanlar bu düşüncenizin tam tersini yaparlar. Ufak şeylerler mutlu olan ben, artık mutlu olacak şeylerle bile mutlu olamıyorum. Hayat mı bana acımasız davranıyor yoksa ben mi? bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum.
Sığınacak bir liman arıyorum, ağladığım da yaslanacak bir omuz arıyorum mutluluğumu paylaşacak bir eş arıyorum ama bakıyorum ki hepsini zaten kendime ben yapıyorum.
Hayatımın baharın da denecek yaştayım ama baharı görmeden kışa dönmüş gibiyim.
Ayy bu ne ya içim karardı üzerlerse üzsünler be banane… diyemiyorum ya. Dilim varmıyor, boğazım düğümleniyor, kalbim duruyor, nefesim daralıyor..
Heyy ordaki duy beni gördün mü bak eserine ne hayale geldi caanımm kız senin yüzünden. ( o canım kız ben oluyorum., Ordaki de benim eşceyizim oluyor)

Bıktım aile içi sorunlarından, o ne demiş bu bunu demiş- neden –niçin- nasıl demişlerden.
İçimi kuruttular ya. Küserler barıştırırsın sonra suçlu sen olursun. Şöyle 8 yıl öncesine geri gitsem tekrar bana aynı soruyu sorsa cevap olarak HAYIRRRR derim ama geçti o tren artık ve yakalamam maalesef ümitsiz vaka..

Bu diyardan gidemeyeceğime göre bende bu deve yi gütmeye çalışıyorum ama bakalım nereye kadar güdeceğim.Kendim için yaşamayı ne zaman öğreneceğim bakalım.
Bu yaştan sonra biraz zor olacak ama deneyeceğiz.
Öncelik sıramı değiştireceğim. En sona oturttuğum kendimi listenin en başına alıyorum..

Hadi bakalım kolay gelsin bana..

8 yorum:

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

Evli değilim ama halen evli bir annem babam var. Ama 35 yıl sonunda ilk yıllarda birikenlerin ve birikmeye devam edenlerin hiç bir zaman azalmadığını arttığını görüyorum.

Kimbilir zaman azaltıyordur belki birilerininkini. Umarım seninkiler azalır.

Adsız dedi ki...

Neşecim bu ne yaa.Valla benim tanıdığım güçlü, erkek gibi, çalışkan, azimli her zaman anlatacak komik ve güzel bişeyleri olan neşeli kız gitmiş, bunalım biri gelmiş yerine..Hiç ama hi,ç kimse senden daha değerli değil..Bunu hiç unutma ve kendini de saçma sapan insanlar için üzme..İnan ki sen bizim için çok ama çok değerlisin, bunu da hiç unutma...

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Çok haklısın böyle işlerde kabağın kimin başına patlayacağı belli olmaz.Bu arada o keşke şiiride mükemmel okudum şiirler benden kaçmaz:)O bahsettiğin oyunada gitmeyi isterim ama nerdeeee:((
öptüm:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım benim, hayat bazen böyle şeyler sunar bize. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan bazen yaslanacak, ağlayacak bir omuz arıyor. Bend ehep o omuzu arıyorum ama ailemden başka hiçbir omuz bulamıyorum. Güveniyorum sonra güvenmemek gerektiğini görüyorum.
Hayat zor. Bazen bazı şeyler değişmniyorsa olduğu gibi kabul etmek gerek. Ama hayattan şunu öğrendimki sana değer verene değer vereceksin. Yoksa üzülüyoruz çok.
Eşinde eminim görecektir bazı şeyleri. BAzen diyorum insanın tek dostu kendisi diye. Bende çok yalnız hissediyorum kendimi hep.
Elber düzelecektir. Hep böyle kalmaz ki. Güçlü olduktan sonra varsın tek olayım diyorum. Ben kendime yeterim. Kimsenin yapmacık sevgisine ihtiyacım yok diyorum. Hayat süprizlerle dolu. Bu süprizlerin hep iyi olmasını dilerim canım. Sıkma canını. J;Hayatta herşeyin hayırlısı. Hayatının baharını canını sıkarak geçirme. Güçlü ol ve seni üzenler görsün kıymetini. Sevgiyle kal. Öptüm

neseileberaber dedi ki...

Çiceğim; Evet canım hayat süprizler le dolu ve dayannamıyorum artık. Tanıyorum dediğin insanları bile gün geliyor hiç tanımadığını anlıyorsun. kendileri de en kısa zamanda anlar inşallah çünkü benim sabrım kalmıyor artık.
aynı çatı altında yaşamanı zorlukları işte..Napalım kaderimiz mi çekiyoruz.
Öpüyorum canım

neseileberaber dedi ki...

Gökkuşağım, Nedense tsadüfmüdür bilinmez ama o malum kabak genelde hep benim başıma patlıyor. Bu da benden kaynaklıyor sanırım. Herkese iyi niyetli davranırsan patlar kabak senin başına tabii
Şiir bana da bu aralar pek uygun hayatımda keşkelerim çok fazlamış ben de okurken bunu anladım.
Oyun 2 sezondur istanbul / kadıköy de oynanıyor. Oyun atölyesinde şiddetle tavsiye ediyorum.
çok güzeldi Öpüyorum canım.

neseileberaber dedi ki...

canım, arkadaşım dosttum, kardeşim herşeyim nesibe. Tarif ettiğin kız sanırım çok eskilerde kaldı. İçimde bir yerlerde yaşıyor ama onu dışarı çıkarttamıyorum bir türlü.
Son günlerdeki savaşım hep bunun için. Tekrar öyle biri olmayı ne kadar çok istiyorum bir bilsen.
Senin yazdıklarını okuduğumda suratıma tokat yemiş gibi geldi.
Sizlerde benim için çok değerlisiniz.
öpüyorum tatlım.

neseileberaber dedi ki...

Yoncacığım annenle-babana uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim
Maşallah 35 yıl dilek olay. Bende görebilirmiyim acaba. Aslında birikenler sadece zamanında içimizde yaşadıklarım. aman üzülmesin kırılmasın deyip de içimize attıklarımız. Böyle yaptığımız için karşımızdaki de bunu huy haline getiriyor. İnşallah benimkiyle beraber herkesin de azalır.