Çarşamba, Mayıs 28, 2008

KeŞkE..

Uzun aralıklar la giriyorum ve hem blogu hem sizleri ihmal ediyorum. Özcelikle çok özür dilerim. Benden sıcak yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarıma sıcacık sevgilerimi gönderiyorum burdan.

KEŞKE

Yenilginin diğer adıdır "keşke".
Kaçırılmış fırsatların,
Bastırılmış duyguların,
Harcanmış hayatların,
Gecikmiş itirafların ağıtıdır.
Nuru sönmüş bir çift gözde,
Ardından derin bir iç çekişte,
Yollanmamış mektupta,
Söylenmemiş sözde,
Yaşanmamış histe,
Öpülmemiş dudakta,
Ertelenmiş bir hayattadır "keşke".
Ayıplarda,yasaklarda,korkularda,tabularda,
Her daim el sallar "keşke"
Siz susarken feri sönen gözlerinize
Yerleşir "keşke".
Pişmanlıkların kasvetiyle örülmüş,
Bir mezar yapılır.
Adı "keşke".


Yazarının kim olduğunu bilmiyorum. Bana da arkadaşım göndermişti. Günlük hayatımız da bir çok konu da keşke diyoruz maalesef, demesek işte ama olmuyor.
Bu gün Çarşamba ve bende hala pazartesi sendrumu mevcut..
Hafta sonunun özeti.




Cumartesi akşamı Oyun atölyesin de oynanan Evlilikte Ufak Tefek cinayetler oyununu seyretmeye gittik kalabalık bir grupla.Çok etkilendim özellikle oyunculardan.
burada oyunun anlatımını çok güzel yapmışlar. Yeni sezonun biletleri Eylül de satışa sunulacakmış. Gerçekten seyredilmeye değer bir güzellik diliyorum. Haluk Bilginer ve Vahide Gördüm oyunculuğa sözüm yok ayakta alkışlıyorum.




Bu resimler neden böyle ayrı oldu anlayamadım :)

Şiddetle seyremetnizi tevsiye ediyorum.

Oyundan sonra laylaylomlom evimize gittik. Oğluşum o akşam ateşlendi. Cumartesi akşam ve pazar gününü çok yüksek ateşle geçirdik. Duş aldırıyorum ateş düşürücüsü veriyorum. İlaçın etkisi geçtikten sonra tekrar yükseldi. Elim kolum bağlı elimiz de ateş düşürücü şurup ve derece ile en fazla akşam saat 21:30 a kadar dayanabildik. Hastaneye gittimiz de herkes aynı şikayetle başvurmuş. Hatta ishal ve kusma da çok fazla görülüyormuş. Oyüzden doktor bize bol bol sıvı şeyler içirmeye çalışın ve ellerini sık sık yıkamaya çalışın dedi. Tabii siz de diye ekledi.. Çok küçükler miniminnacıklar havaların bir den ısınması ile bir mikrop ortalıklar da dolaşıyor ve maalesef sadece şu anda miniklere hücum ediyor. Allahım beterinden saklasın biz sedece ateşle geçirdik. Akşam normale dönmeye başladı artık.

Pazartesi salı diğer arkadaş izinli olduğu için çok yoğun 2 gün geçirdim. Neyseki bugün geldi ben de normale döndüm. (Hem beden sağlığım hem de ruh sağlığım.)

aslında bir sürü havadisler var ama unutuyorum. Çok unutkan bir kişiliğe sahibim.
Neyse aklıma gelirse yazarım gene.

Kend kendinize iyi bakın. Sağlıcakla kalın.

4 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım hoşgeldin.Çok arayı uzatma yaa. Özlüyoruz seni.
Çok güzel bir şiirle başlamışsın. Bayıldım. Hayatta o kadar çok keşkelerimiz var ki maalesef. Keşkelerimizin az olduğu bir hayat dilerim hepimize öncelikle.
Çok güzel bir oyuna gitmişsin. Bende gitmeye çalışayım dicem ama zor biraz. Yoğun geçiyor çok akşamları.
Oğluşuna geçmiş olsun canım. Çok salgın etrafta mikroplar. Aman dikkat etsin. Artık herşeyden korkar olduk, yediğimiz,içtiğimiz herşey.
Kendine iyi bak canım vee blogunu ihmal etme olurmu :)
Öptüm seni.

neseileberaber dedi ki...

Canım hoşbulduk. istemeden oluyo çiceğim ya neyi yapmak istesem bir türlü fırsat bulamıyorum. Ben anladım ters insanım. Keşkeler için evet aynı temenniyi ben de herkese diliyorum.Çok teşekkür ederim. Bende öpüyorum.

MAVİANNE dedi ki...

hoşbulduk teşekkür ediyorum ziyaretine
2 oyuncuya da bayılırım
ben de çok izlemek isterim bu oyunu
sevgler

neseileberaber dedi ki...

İnşallah izleme fırsatı bulursunu.
Görüşmek üzere.