Salı, Mayıs 13, 2008

Kötü haber tez duyuldu gene.. :(

Bu aralarda bahar yorgunluğu var herhalde üzerimde. Bir tembellik bir rahatlık anlatamam. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Nerdeyse evden çıkmak istemiyorum. Canımın sıkıntısının bir kısmı malum belli şeyler. "çay kaşığı - bardak altlığı" ama iki gündür bir sıkıntı ile boğuşuyorum ve sıkıntım bu gün patlak verdi.
Bu gün babama Tekirdağ'a gitti bazı işlerini halletmek için orda dayımla buluşmak üzere telefon görüştüğünde teyzemin torununun trafik kazası geçirdiğini ve öldüğünü öğreniyor. Gencecik bir beden askerden yeni gelmiş, tığ gibi delikanlı yolun başında hayatının baharında motorsiklet kazasında hayatını kaybediyor. Bu gün ikindi namazından sonra cenazesi kalkacakmış. Olay nasıl olmuş nerde olmuş hiç bir şey bilmiyoruz.Bildiğim tek şey Allah anasına babasına sabır ve dayanma gücü versin.
Kahraman canım seni çok özleyeceğiz... Çok erkendi be ablacığım .. Hep aramız da olacaksın.
Allah Rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun.

8 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Çok zor, Allah anasına babasına sabır versin...

Adsız dedi ki...

NEŞECİM BAŞIMIZ SAĞ OLSUN YİNE...NE DİYELİM, ELDEN BİŞEY GELMEZ.ALLAH ÇOCUKLARIMIZA BÖYLE KÖTÜ YAZI YAZMASIN DİYORUM SADECE..

neseileberaber dedi ki...

Mutlucuğum teşekkür ederim. Gerçekten zor. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acı.

neseileberaber dedi ki...

canım evet tekrar başımız sağolsun. Taktiri ilahi elden bişey gelmiyor evet dua etmekten başka. Amin nesibeciğim inşallah canım.

e. dedi ki...

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm ben de şimdi!

Adsız dedi ki...

başınız saolsun ,Allah kimseye ölüm acısını yaşattırmasın, Hele giden gencecik bir beden ise :(

neseileberaber dedi ki...

Şekerciğim teşekkür ederim canım.

neseileberaber dedi ki...

Nalan; Dostlar sağolsun. Hepimiz bir gün öleceğiz istesek de istemesek tadacağız o duyguyu ama Rabbim kimseye ve bana evlat acısı yaşatmasın inş.