Perşembe, Ağustos 07, 2008

çokk özledimmm

Uzun zamandan sonra evde bilgisayarın başına oturmak için zaman bulabildim. (makine de çamaşır yıkanıyor yani zaman bundan ibaret.) 3 haftadır fabrika tatili dolayısıyla hummalı bir çalışma temposundaydım. Çok şükür bu cuma son, pazartesi itibari ile sabah erkenden kalkmayacağım. özledim keyifli ve uzun kahvaltıları yapacağım inşallah.

Bu arada 10 gündür oğlum dan ayrıyım nasıl özledim, nasıl burnum da tütüyor anlatamam. İş den geldiğimiz de kucaklaşmamız, beni saatlerce öpmesi, sabahları ağlayarak ayrılmamız.. Sabah kalktığım da uyku sersemi bir sağa bir sola bakınıyorum sanki evdeymiş gibi. Kuzucuğum.

Kocaman oldum ben diyordu. Evet temmuzun 13 onun doğum günüydü.. bu seneki doğum gününden hem ben hemde kendisi çok keyif aldı. Doğum günü olduğunu biliyordu. Özellikle pastasını çok beğendi. Teyzesine trenli pasta yapmış. Mumları söndürürüp söndürüp yeniden yaktık.o zaman çok sevinçliydik ama pastamız kesildiği zaman çok ağladık trenimiz bozuldu diye.

Anlatacak o kadar çok şey birikti ki ama cümleleri kurmakta zorlanıyorum. Oğlumun hasretimi yoksa benim uykusuzluğum mu bu anlamadım.

sanıyorum tatildeyken de bişey yazamam hadta sonu da eksikleri tamamamaktan fırsat bulamam herhalde.
Kimbilir bir gidiyim bakalım, dinleneyim benlki dönüşüm muhteşem olur...

8 yorum:

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Oğluşunun geçmiş doğum günü kutlu olsun.Nice senelere...öp yerime:))
Bol bol resimlerle bekliyoruz seni öyle mızıkçılık yok ona göre:))İyi tatiller canım:))

Mutluveumutlu dedi ki...

Oğluna sağlıkla, huzurla daha nice nice yıllar diliyorum.

Umarım tatilinde çok güzel geçer ve güzel haberlerle döbersin.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım özledik seni yaa. İyi bir tatil geçirmeni dilerim. Sana iyi gelecek. Öpüyorum kocaman canım. Sevgiyle kal .

Adsız dedi ki...

Canım, ne çabuk gitmişsin ya, rüya gibi görebildim seni.Bidaha ne zaman görürüm kim bilir.

neseileberaber dedi ki...

Gökkuşağım canım teşekkür ederim. Öptüm yerine.. İnş. mutlu be sağlıklı bir ömür geçirir. Resim için özür dilerim oğlumun peşin de koşmaktan doğru düzgün resim çekemedim çekmeye fırsatım olsa makineyi elimden aldı zaten. Valla mızıkçılık yapmıyorum ama ya.Gerçekten iyi bir tatil oldu. Hava değişikliği iyi geldi.

neseileberaber dedi ki...

Mutlucuğum canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.Tatilim gerçekten çok güzel geçti bütün stresimi enerjimi attım sanki yeniden doğmuş gibi geri döndüm. Hava değişikliği bile olsa çok güzel geldi.

neseileberaber dedi ki...

çiceğim ben de özledim tatlım. tatil iyi geldi gerçekten.Ben de öpüyorum canım görüşürüz.

neseileberaber dedi ki...

canım sorma ani bir karar, ani bir atılım la bende kendimi istanbul yollarında buldum. gerçekten çok kısa görüşebildik. Birdaha ne zaman olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey yaza kadar olmayacağı.. Arada sen gelirsen süpper olur tabii hep ben olmaz dimi :D