Cuma, Eylül 14, 2007

HATIRLA SEVGİLİ

Seyredeniniz varmı bilmiyorum ama hastalık derecesinde HATIRLA SEVGİLİ fanatiğiym.
Dizinin ilk bölümlerinde yakın tarihimizi anlattıkları için seyretmeye başlamıştım daha sonraları yasemin ahmet aşkı fazlasına su yüzüne çıkmıştı sonra bu bölüm ne olacak şimdi birleşeklermi derken ben dizinin fanı olmuşum.... yaz sezonun resmen iple çektim desem yeridir ...

geçen hafta son bölüm tekrarı vardı. Bu akşam saat 22:00 de

Bölüm özeti kısaca şöyle,

Ahmet, Rüya’nın kendi kızı olduğunu öğrenmesinin şokuyla soluğu Yasemin’in yanında alır. Eğer Necdet’in söyledikleri doğruysa Yasemin bunca yılın hesabını vermelidir. Bunca yıl kızını Ahmet’ten, babasından, neden mahrum ettiğini açıklamalıdır. Yasemin, Ahmet’i karşısında öfkeden gözü dönmüş, hesap sorarken bulunca şaşırır, ne diyeceğini bilemez. Bunca yıl ertelediği o gün gelip çatmıştır. Tek şahidi, sırdaşı Necdet sonunda Ahmet’e gerçeği söylemiştir. Ahmet’le Yasemin’in hesaplaşmaları sürerken Necdet kendini büyük bir yalnızlık içinde bulur. Ne varki en büyük iki aşkı Yasemin ve küçük kızı Rüya’yı kaybetmek pahasına da olsa Yasemin’i artık özgür bırakmalıdır. Kendisinden sırlarını neden saklamadığının hesabını soran Yasemin’e de bunu açıklamaya çalışır. Artık Yasemin’in hayatından çıkacaktır Necdet, boşanmaları gerekmektedir. Yasemin ve Necdet’in boşanma kararı aile arasında şok etkisi yaratır. Güzide ve Necdet’in aralarındaki yakınlıktan bir şekilde haberdar olan aile fertleri boşanma kararının bu yasak ilişkiden kaynaklandığını düşünürler. Bu yanlış karar Necdet’i çok zor durumda bırakacaktır.

Kaynak: http://www.hatirlasevgili.biz/ adresinden alınmıştır.

1 yorum:

e. dedi ki...

ben yazın tekrarlrını izliyordum. benim izleme sebebim yasemin ve ahmetin o büyüüüük aşkı. bi yerden sonra koptum, izleyememiştim. ahmetin öğrendiğini de bilmiyordum. desenize dizi iyice heyecanlı oluvermiş :)