Pazartesi, Aralık 24, 2007

Bayram Bayram O da Bittiiiiii :(

Kurban bayramını da geride bıraktık. Seneye inşallah o günleri tekrar görür ve bayram sevincini tüm sevdiklerimizle paylaşırız.
Gerçi bayram da pek fazla ziyaret yapmadım resmen evde pinekledim.
Akşamları geç yattım, sabahları geç kalktım neredeyse erken kalkmaların acısını çıkarttım.
Pazartesini sendurumunu bugün içler acısı şekilde yaşadım. Sabah yataktan sürünerek uyandım. Servise biner binmez uyumuşum. gözümü açtığımda iş yerindeydik.
Derken sene sonu muhabbetleri sayımlar stok tutturmacalar akşamın geldiğini nasıl anlamadım. Dışarıya bir çıktım buz gibi hava. Zaten tatilde kaloriferler yanmadığı için fabrika buz gibiydi. İşten direk annemlere gittim.Sıcacık soba çıtı çıtır yanıyordu. kedi gibi hemen arkasına oturdum sofra hazırlanana kadar. yemek yedik biraz sohbet bulaşıklar derken oğluşumun uykusu geldi başladı mızırdanmaya.
Eve geldik. Evde de bir çay demledim. Oğluş hemen uyudu onu yatağına yatırdım. Aldım elime bir fincan çay bir dilimde havuçle kek oturdum elveda rumeliyi izledim (Ehhhh trakyalıyıım ya ondan çekti beni bu dizi )
dizi bitti çamaşıtlıkta kuruyan çamaşır topladım. Balkonda asılı olanları topladım tekrar içeriye çamaşırlığa attım. mutfağımı topladım bir çay siğara da mutfak ta yaptım. Yatmaya gidiyorum diye eşime seslendim gözüm bilgisayara takıldı rotamı değiştirdim çenem düştü işte yazıyorum..
Aslında nasıl uykum var anlatamam. En kısa emekli olup evde oturmak istiyorum. Sabahları geç kalkmak öyle uzun uzun keyif yapmak oğlumla bolca vakit geçirmek falan falan işte neyse
Şimdi uyku vakti yarın sabah erkenden kalkıp erenin çantasını hazırlayacağım. Yarın anneannesine gidiyor. Sonra da kendim hazırlanıp işi gitmek için yola koyulacağım..

6 yorum:

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bende biran önce emekli olmak istiyorum :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Neşecim, merhaba. iadeyi ziyaret yapayım dedim. Ve bende artık sürekli okuyucularındanım.O çıtır çıtır soba ne güzeldir yaa.İçim gitti valla. Bayram geldi telaşla. Bitti bile. Eski bayramlar nerde. Sevgiyle kal canım benim.

ceren dedi ki...

Ne güzel özetlemişsin yaptıklarını,çok hoşuma gitti vallahi.Ama dediğin gibi bayram sonrası günlük hayata adapte olmak zor.Neyse canım görüşrüz öpüyorum..

neseileberaber dedi ki...

*** Mutlu Kadın -Acaba görebilecekmiyiz o günleri emeklilik yaşını gittikçe yükseltiyor be canım. :)

*** muhabbet çiceği - Hoşgeldin çok sevindim. Evet sıcaklığı çok güzel sobanın arkasından nerdeyse vinçle kaldırılar beni ezelden beri.. :)

*** ceren görüşürüz tabii tatlım.

Adsız dedi ki...

Umarim beklemedigin kadar bereketli ve güzel bir yil gecirirsin.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Bayram ve yeni yıl birleştirdik yoktuk malum yeni geldik geçmiş bayramın ve yeni yılın kutlu olsun sevgiler